Hogyan lehet a leggyorsabban legalább olyan szintre felfejlődni mint a 7-8. -osok nyelvtudás ügyileg?
Helló!
"Régebben" nem nagyon foglalkoztam a nyelvtanulással, viszont mégis csak jó lenne, mert mint rá kell jönni, jól tud jönni az életben :) ... Főként Német ami fontos, és az Angol is azért :D ... Lényeges lenne hogy kb. szeptemberre megtanuljak legalább olyan szinten, mint amit a 7-8.-osok tudnak (Német) ! ... És persze angolul se lenne rossz hasonló szinten megtanulni, de az annyira nem sürgős egyenlőre :D ... Ja és ha szeptemberre nem is, de minél hamarabb annál jobb :D ...
Előre is Köszönöm az Értelmes Válaszokat !!! ;)
Hogy hogy hogy hogy hogy????
Na hogy?
Csücsülj le a popsidra és tanuld meg az igeidőket\szavakat\kifejezéseket ahogy a 7esek teszik
Hát szerintem a Kérdező pont ne álljon neki táblázatokat tanulni, az ugyanis olyan messze van az igazi nyelvtudástól, mint Makó Jeruzsálemtől...
Kérdező! Ami nekem bevált, az az adott nyelven filmnézés, könyvolvasás, levelezés... A Facebook-ot állítsd németre, a telefonodat is. Vedd körül magad vele!
Nézz itt műsorokat: [link]
Olvasd el pl. a Harry Pottert németül.
Hát, nem tudom, én kiskorom óta nézek filmeket és olvasok könyveket idegen nyelven. Sőt, így tanultam meg, tehát én nulláról is olvasással és filmnézéssel kezdek! Sosem a nyelvtani táblázatokkal!
Szerintem az vakvágány, de persze csinálja mindenki, ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!