Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt valaki, aki BME-n...

Van itt valaki, aki BME-n nyelvvizsgázott angolból?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Egy hónap múlva vizsgázom angolból középfokon, de a szóbeli tételekkel igencsak szenvedek. Van itt bárki, aki a segítségemre tudna lenni? Kérem, bárki, aki náluk vizsgázott, vagy ismer ilyen személyt, jelezze nálam itt, vagy üzenetben!

Kérlek, nagyon fontos lenne!

Köszi.

2015. júl. 31. 20:21
 1/2 anonim válasza:

üdv, én nyolcadik után csináltam középfokút, illetve tavaly (11. után) felsőfokút angolból. középfokhoz tudom ajánlani a GCSE "General Communication Skills and Exercises" könyvet, szókincsre és fogalmazásra megy, illetve vannak írásbeli feladatok is hozzá.

felsőfokra pedig az Exam-fright killert (Szilvás Izabella), illetve a Taboos and Issues (Richard MacAndrew, Ron Martínez) könyveket, az utóbbiban szerepelnek emberi jogi témák főleg (volt ilyen témakör; abortusz, klónozás, eutanázia stb. humánus oldalról megközelítve).

2015. aug. 3. 11:48
 2/2 anonim válasza:
#1 vagyok megint, a felsőfokús könyveket át tudom küldeni PDF formátumban, ha privát üzenetben elküldöd az e-mail címed :)
2015. aug. 3. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!