Van itt valaki, aki BME-n nyelvvizsgázott angolból?
Sziasztok!Egy hónap múlva vizsgázom angolból középfokon, de a szóbeli tételekkel igencsak szenvedek. Van itt bárki, aki a segítségemre tudna lenni? Kérem, bárki, aki náluk vizsgázott, vagy ismer ilyen személyt, jelezze nálam itt, vagy üzenetben!
Kérlek, nagyon fontos lenne!
Köszi.
üdv, én nyolcadik után csináltam középfokút, illetve tavaly (11. után) felsőfokút angolból. középfokhoz tudom ajánlani a GCSE "General Communication Skills and Exercises" könyvet, szókincsre és fogalmazásra megy, illetve vannak írásbeli feladatok is hozzá.
felsőfokra pedig az Exam-fright killert (Szilvás Izabella), illetve a Taboos and Issues (Richard MacAndrew, Ron Martínez) könyveket, az utóbbiban szerepelnek emberi jogi témák főleg (volt ilyen témakör; abortusz, klónozás, eutanázia stb. humánus oldalról megközelítve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!