Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mennyire nehéz hindi nyelven...

Mennyire nehéz hindi nyelven tanulni?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok, viszonylag jó nyelvérzékkel rendelkezem és van mire építenem, mert angolul nagyon jól, németül közepesen és franciául, portugálul kicsit beszélek. Mennyire lenne nekem nehéz? Esetleg tapasztalat?

2015. júl. 30. 23:20
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
soha nem hallottam róla, gondolom nehéz
2015. júl. 30. 23:26
 2/9 A kérdező kommentje:
Végül is csak 600 millió ember beszéli 😂
2015. júl. 30. 23:44
 3/9 anonim ***** válasza:
87%
Nem annyira nehéz, a szanszrit lenne viszont írtó nehéz.
2015. júl. 30. 23:45
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi 😊
2015. júl. 30. 23:48
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
dikk mó még minuszoztok jáá
2015. júl. 30. 23:59
 6/9 anonim ***** válasza:
16%

600 millió?!

Hozzáadtad a bengálit meg az urdut is?

2015. aug. 1. 07:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó: nem, nem adtam hozzá semmit a hindit ennyien beszélik, nézz utána, mert amit leírtál az egyenlőre inkább tűnik véleménynek, mint ténynek
2015. aug. 11. 16:59
 8/9 anonim válasza:
100%
Közepesen nehéznek mondanám. Alapvetően nincs nehéz nyelvtana; ha az angol nyelvtant érted akkor sok meglepetést nem fog okozni. A szókinccsel gyűlik meg az ember baja, mivel könnyedén "olvaszt" be idegen szavakat. Rengeteg perzsa,arab,angol, szanszkrit szóval operál, így rengeteg szinonímával találkozhat az ember. A másik nehézség, hogy itthon eléggé korlátozott lehetőségek állnak rendelkezésre. Ha itthon hindit szeretnél tanulni csak az eltén illetve a követségen tudsz tanulni. Az írás hangjelölő írás: ahogy le van írva azt kell kiejtened. Ha jól emlékszem egy hét kellett mire megtanultam írni, szóval az a része nem nehéz.
2015. okt. 19. 13:04
 9/9 anonim ***** válasza:

Hülle vagy te, fijam...

[link]

2015. okt. 19. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!