Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Úgy általánosságban melyik a...

Úgy általánosságban melyik a legkönnyebb és a legnehezebb nyelvvizsga?

Figyelt kérdés

Tudtommal az Euro és a Telc egész könnyű, míg az origo a legnehezebbek közé tartozik, de lehet h csak én tudom rosszul

Ti hogy vagytok ezzel, szerintetek melyek tartoznak a könnyebb és a nehezebbek kategóriájába?

2015. júl. 27. 16:53
 1/3 Chok Dee ***** válasza:
100%

B2 vagy C1? nem mindegy

B2-n Telc, C1-en ECL

2015. júl. 27. 17:53
 2/3 A kérdező kommentje:
B2
2015. júl. 27. 18:07
 3/3 anonim ***** válasza:
86%
én hallottam már az eurót is nehéznek, de szerintem nem volt az, a telcet meg nehéznek és könnyűnek is, az origót meg könnyűnek, hát most igazodjon el valaki, eléggé egyénfüggő hogy ki mit talál annak, szerintem előrébb vagy ha keresel feladatsorokat amik az adott nyelvvizsgán előfordulhatnak és megnézed hogyan boldogulsz vele
2015. júl. 28. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!