Ha én Ausztriába megyek, de csak angolul tudok, akkor mennyire megyek, mennyit érek ott csak angollal, vagy kb csak elmutogatni tudom?
Figyelt kérdés
Üdv
Jöv. hónapban mennénk inni,vagyis nyaralni rokonokhoz Graz-ba ,csak annyi a gáz,hogy össz. vissz általánosba tanultam németet onnantól angolt,angolból emelt szintű érettségim (vagyis nyelvvizsgám) van,folyékonyan beszélem,de németül kb annyit amennyit ~ 2 hét alatt átnézek gyakori kérdés-válaszokat.
Mennyire tudom megértetni magam angollal ott?
2015. júl. 24. 22:20
1/3 anonim válasza:
Mennénk inni.. Ez tetszett!xDD Kérdésedre válaszolva,csak annyit tudok mondani,h sztem a legtöbben tudnak legalább alapfokon angolul.
2/3 A kérdező kommentje:
Szóval szerinted nem az a helyzet ott,mint Magyarországon,hogy még az egyetemista is csak dadogva megszakadva tudja elmondani,hogy az utca végén balra angolul?:)
Mert itthon nagyon azt tapasztaltam,hogy csak ritka kevés ember beszél idegen nyelven.
2015. júl. 25. 09:59
3/3 anonim válasza:
Igen,magyaroknál és a franciáknál szerintem mindenki jobb:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!