Ha egy nap megtanulok 100 angol szót akkor azt másnapra tényleg elfelejtem?
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan tanulok szavakat, de azt hallottam,hogy ha bemagolom akkor másnapra vagy 5re fogok emlékezni belőle így egy kicsit félek. Nyilván az utána lévő napokban is folyamatosan gyakorolnám őket meg olvasgatnám, nézek angolul filmeket, olvasok könyveket..2015. júl. 18. 18:07
1/2 anonim válasza:
Alapesetben sokat fogsz felejteni valóban, a kevesebb néha több elve itt is érvényesül. Naponta inkább kevesebb szó, próbáld úgy tanulni hogy szövegkörnyezetet is köré, akkor jobban megragad mintha csak bemagolnál sok szót.
2/2 anonim válasza:
Én is így akartam a német szavakat megtanulni. Úgy van, ahogy az előző írja. Érdemesebb kevesebbet, azt is szövegkörnyezetben. Úgy jobban rögzül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!