Meg lehet tanulni oroszul csupán az internetről?
Az a baj, hogy a kiejtést nem biztos, hogy magadtól meg tudod tanulni, eléggé lutri, mert az oroszban nagyon sok olyan van, hogy tök máshogy kell ejteni.
Amúgy könvyek Sag za sagom vagy Kljucs
én éppen kb. egy hete kezdtem el tanulni oroszul magamtól. hogy meg lehet-e, azt még nem tudom megmondani. könyvnek a Sag za sagom-ot tudom ajánlani, én abból tanulok. van hozzá hanganyag is, bár a kiejtés nehéz úgy is.
(csak zárójelbe: ha esetleg van kedved levelezni az oroszról, akkor írj nyugodtan. meg buzdíthatnánk is egymást a tanulásra. :))
"Meg lehet tanulni oroszul csupán az internetről?"
Igen, legfeljebb nehezen.
Az "internet" egyébként elég tág fogalom, pl. létezik olyan oldal is az interneten, ahonnan minden orosz filmet le lehet tölteni (kivéve a legújabbakat) ( [link] ), le lehet tölteni szinte minden orosz könyvet, a youtube-on lehet nézni olyan felvételeket, ahol oroszul beszélnek, lehet beszélgetni oroszokkal livemochán stb. stb.
Viszont jó orosz nyelvtan nincs a neten, ezért egy könyvet szerezz. Ettől kezdve minden a gyakorláson múlik. Az orosz kiejtés egyébként nehéz, de még ezt is lehet a neten gyakorolni.
Internetes kereséshez hasznos az orosz írógép:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!