Most fogok szakközépiskolába angol szóbelizni, miről kell majd beszélnem, mit fognak kérdezni?
Első:
nem érettségire gondolsz?
Szakközép felvételinél dúrva lenne, ha tételeket húznának és beszéljen arról 5-10 percig...
elsö vok
igen érettsegire gondoltam, akkor nem tudom soha nem felvételiztem
elnézést
És olyat hol írt a kérdező, hogy felvételiről lenne szó...?
Bár persze a magyar -ban -ben jól láthatóan nem megy neki.
A most -ról én arra következtettem, hogy a napokban. Mivel a napokban nincs érettségi vizsga, ezért valószínűleg felvételi lehet.
Mivel kiemelte azt, hogy szakközépsuliba szóbelizik, gondolom felvételi lehet, mert az érettségi mindenhol ugyan az. Vagyis nincs jelentősége, hogy szakközép-e vagy gimi.
elsö vagyok
nos az tény hogy én rosszul értelmeztem a kérdést
a második válaszolo kijavitott stimt?
akkor miért ezen vitatkoztok miért nem a kérdésre válaszoltok?
Mert nem tudunk :P
Tőlem főleg matekot meg fizikát kérdeztek anno felvételin, egy kis magyarral megbolondítva, angolról szó se volt.
Nálunk így zajlik/zajlott még anno, mikor felvételiztem gimibe:
bemész szépen, leülsz, odaadod az ellenőrződ, meg a versenyeredményeidet (ha vannak) majd angolul egy laza beszélgetést folytattok. Ne aggódj, nem olyanra kell számítani, mint egy nyelvvizsgán, hogy mesélj a Climate change-ről meg hasonlók...csak elbeszélgetés. Hogy utaztál, mióta tanulsz angolul, hogy zajlik egy napod, kedvenc könyv, kedvenc film, hobbik, családod, ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!