Hogy kell erre az angol kérdésre helyesen válaszolni?
What are the prost and cons of bringing up a family in another country?
Bringing up a family in another country the post is..... and cons is... .
El tudom mondani mi szól mellette és ellene, de nem tudom, hogyan kezdjek neki a fogalmazásnak. Az első mondattal van bajom. Erre a kérdésre szeretnék válaszolni, de nem tudom a helyes sorrendet, vagy még gondoltam, hogy így kezdem a fogalmazást, de ezt se tudom helyesen lefordítani:
Ha a családom tagjai különböző országból származnak, akkor ez azért jó, mert.... . És innentől már tudnám folytatni. Hogy lenen az a két mondat helyesen?
Esetleg még milyen egyszerű kezdőmondatot tudnék írni?
Először is, lehet, hogy csak gépelési hiba,de PROS ( nem post meg stb)
If the members of my family originated from different countries, it would have some advantages.
Ha a családom tagjai különböző országokból származnak, annak lehetnek néhány előnyei.
Így korán reggel ennyit sikerült, de remélem azért hasznát fogod venni. :)
It is also a big adventage that...
The benefits of... are...
On the one hand, it is good thing that... . On the other hand, there are many bad things about...
The disadventages of ... are...
There are certain drawbacks to bringing up a familiy....
(figyelem, itt "to" a prepozíció, nem főnévi igenév "to"-ja, és utána főnévi alak kell - azaz gerund)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!