Emelt szinten megírt (angol) érettségiért tényleg adnak középfokú nyelvvizsga bizonyítványt?
Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 12:00
1/21 anonim válasza:
Én úgy tudom,hogy ha legalább 60%-osra sikerül,akkor igen.
2/21 anonim válasza:
60% feletti eredményért adnak, igen.
3/21 A kérdező kommentje:
Köszi!
És ez automatikusan jár, vagy igényelni kell? És mennyibe kerül? :P
2010. márc. 4. 12:47
4/21 anonim válasza:
Ingyen van, ha még középiskolás vagy és úgy akarsz érettségizni.
5/21 anonim válasza:
OFF: azt nem tudjátok, hogy ha felvételinél a német érettségi pontjaimat viszem tovább (mert az is emelt), akkor így az angol emeltért(mivel hogy ugye egyenértékű a nyelvvizsgával), nem adnak pluszpontot?
6/21 anonim válasza:
De, így olyan mintha két középfokú nyelvvizsgád lenne. Angolból és németből. De csak ötven plusz pontot kaphatsz érte.
7/21 anonim válasza:
Lehet félre értettem. Emelt nyelv érettségiért nem kapsz kétszer plusz pontot. Megkapod azt a negyvenet és kész. De nem kapsz nyelvvizsgát is (35 pont) meg plusz pontot is (40 pont). Szóval ezt vedd úgy mintha nyelvvizsgázni mennél, azt a pontot kapod meg.
8/21 anonim válasza:
13:03-asnak.
Két emeltért, amennyiben azok minimum hármasok lesznek, megkapod a 80 plusz pontot. Én is angolból és spanyolból emelteztem és 80 plusz pontom lett.
9/21 anonim válasza:
Komolyan? Akkor jól elbasztam h nem tanultam a franciát... Na mindegy mostmár...
10/21 anonim válasza:
13:03-as vagyok és köszönöm szépen mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!