Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 2015. július 3. Origó felsőfok...

Badoranna kérdése:

2015. július 3. Origó felsőfokú szóbeli nyelvvizsga?

Figyelt kérdés
Volt-e valaki julius 3-án origo felsőfoku szobeli nyelvvizsgán? Hogy sikerült? Főleg a listening-re vagyok kiváncsi, mert én azt a részt nem nagyon értettem...:/

2015. júl. 7. 07:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! En voltam akkor. Alig ertettem belőle vmit. Beszelgetes szerencsere eleg jol sikerult,így elég csak a 8 pont,de van egy olyan erzesem h nem lesz még annyi sem:S :/
2015. júl. 11. 16:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Gondolom,neked is 2 szöveg volt(az első hosszabb,a másik rövidebb). Az első valami angol város időjárását részletezte többek között. A második valami repülőgéppel kapcsolatos. Sajnos nem emlekszem egeszen pontosan,es nem is igazán értettem a vizsgán sem:/,de hátha...
2015. júl. 11. 18:35
 3/5 A kérdező kommentje:

Jaj de örülök hogy valaki válaszolt! Már azt hittem csak én vagyok ilyen szerencsétlen...:D én azóta olyan ideges vagyok, nem értettem szinte semmit..szerintem ez nagyon nehéz volt, de inkább azért mert nagyon rövidek voltak a szövegek és minden egyes mondat fontos volt...én már csak reménykedni tudok a 8 pontban...:)

Te hol nyelvvizsgáztál? És hány pontos lett a beszélgetés?

bocsi a sok kérdésért de végre van valaki akivel beszélhetek róla.:)

2015. júl. 12. 09:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Írok privátot.
2015. júl. 12. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Én Kecskeméten voltam nyelvvizsgázni a Korona nyelviskolában. Én is ideges vagyok,de nem is élem bele magam annyira. Az baj,hogy volt olyan kérdés amihez nem írtam semmit. Amikhez válaszoltam,azt meg nem biztos,hogy elfogadják,vagy nem teljesen. Nem sok ez a 8 pont,de mégis annyira elérhetetlennek tűnik most :S Na és te merre vizsgáztál? Írásbelin nem voltál véletlenül? :)
2015. júl. 12. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!