Hogyan készüljek felsőfokra angolból?
az első korrekten leírta. én feleslegesnek tartom a tanárhoz való járást de természetesen mindenki maga tudja.
a középfokra is egyedül készültem. most felsőfokra készülök,sokat nézek eredeti nyelven és eredeti felirattal filmet, sorozatot, idegen nyelvű könyvet, oldalakat stb.
az 1000 kérdés 1000 válaszból meg leginkább ötleteket merítek,hogy mit válaszoljak majd. mert felsőfokún elég nehéz témák vannak, ritkán kérdezik meg, hogy milyen családod van stb. inkább aktuális politikai, társadalmi kérdésekre kell számítani, legalábbis én a honlapjukon leírt anyag alapján ezt tapasztalom.és ebből a könyvből jól lehet tanulni szavakat.
a társát, sima 1000 kérdés 1000 választ nem ajánlom, a c1ből is az új kiadást mert pl a régibe olyanok voltak ami ma már nem életszerű. szóval ha neki állsz ecsetelni a vizsgán, hogy van folyóvizetek és elektromosság a házban akkor tudni fogják, hogy ezt betanultad.mármint magától senki nem mond ilyet manapság, még magyarországon se.
szóval a 2013-as kiadást ajánlom, a végén vannak szituációk is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!