Francia nyelvhez gyakorló oldalak/könyvek?
Sziasztok!
Azért írok, mert szeretném francia nyelvből a hallgatást főleg, de az írást és a nyelvtant is gyakorolni. Abszolút kezdő vagyok A1-A2 szintes tankönyvet kezdtünk el szeptemberben, és heti 4 óra franciánk volt, és nem vettük végig a könyvet. Valamint az évnek kb a felééig nem annyira érdekelt a nyelv... nyelvis voltam, és az angolra gyakoroltam, és a francia az elején eléggé nehéznek bizonyult.
Ám a félévkor megjött a kedvem a második nyelv tanulásához is, és vettem egy tankönyvet: Vida Enikő: Le nouvel allons-y! (A1-A2) Ez sokat segít, bár még csak a 2. uniténál tártok. Ebben is sok feladat van, valamint hanganyag is, mert kaptam hozzá cd-t. Mégis szeretnék gyakorolni többet, de nemigen tudom, hol és milyen könyvből/oldalról tudnék fejlődni.
A következő év májusában szeretnék középfokú nyelvvizsgát tenni francia nyelvből. Ezért lenne fontos, hogy ezen a nyáron felfejlesszem a nyelvtudásom minimum b1-es szintre.
Aki tud ajánlani honlapokat, tankönyveket, vagy esetleg olcsó nyelvtanfolyamokat - ahol hozzáértő, alaposan tanító oktatók dolgoznak -, kérem, írjátok meg kommentben! Köszönöm előre is!
Szia!
Az előbb még ki volt emelve a kérdés,de aztán amire válaszolni akartam,már nem volt.
Na szóval gondolkoztam ,és eszembe jutott :
Amelyik könyvet írtad,abból tanulok én is. A Vida Enikő féléből.
Az Allons-y 1. könyv hátulján van a következő :
"Az itt szerzett ismeretek elmélyítésére és gyakorlására ajánljuk a szerző, Vida Enikő Impeccable ! 650 francia nyelvtani feladat című tankönyvét. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!