Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A hivatalos angol TELC gyakorl...

A hivatalos angol TELC gyakorló feladatsorok mennyire tükrözik a nyelvvizsga szintjét?

Figyelt kérdés
TELC angol B2-es nyelvvizsgára megyek, és egy ilyen Vizsgafelkészítő könyvből is gyakorolok (8 feladatsor, Tudományos Ismeretterjesztő Társulattól), nos ezeknek a feladatsoroknak a nehézsége mennyire tükrözi a nyelvvizsga nehézségét? Illetve tudtok olyan oldalt/könyvet ahol a nyelvvizsgához hasonló nehézségű feladatok vannak?

2015. febr. 20. 13:33
 1/10 anonim válasza:

Akárhova is mégy nyelvvizsgára, felkészítő anyagnak nagyon jó a 1000 kérdés, 1000 válasz sorozat ami éppen nyelvvizsgára felkészítő sorozat! Témakörönként a kérdések, és a kérdésekre a mintaválaszok!!!

jó szívvel ajánlom szíves figyelmedbe a Társalgási zsebkönyvet, és az 1000 kérdés,1000 válasz sorozatot. valamint a szótár szorgalmas használatát!!!

Különösen a prepoziciók és néhány sajátos angol igék használata esetén

2015. febr. 20. 13:56
 2/10 anonim ***** válasza:
A vizsga nehezebb.
2015. febr. 20. 15:10
 3/10 A kérdező kommentje:
mindegyik része? bár mondjuk a szövegértés meg nyelvtan szerintem a szókincsünktől függ, h nehéz e számunkra. de utolsó szerinted miben nehezebb a vizsga? rossz minőségű a magnó, vagy mik azok amik nehezebbek?
2015. febr. 20. 15:29
 4/10 anonim ***** válasza:
Mikor mész?
2015. febr. 21. 11:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Mondjuk azért jó egy ilyen könyv, mert abból látható milyen fajta feladatok szoktak lenni
2015. febr. 21. 11:36
 6/10 A kérdező kommentje:
márc 28. amúgy elérhetőek a korábbi feladatsorok? (van egy sanda gyanúm hogy nem, de hátha)
2015. febr. 21. 16:08
 7/10 A kérdező kommentje:
de aki már csinált telcen angol B2-t, és ebből a könyvből is csinálta a feladatokat, meg tudná mondani h miben nehezebb a vizsga?
2015. febr. 21. 16:09
 8/10 anonim ***** válasza:
szia! voltál azóta vizsgázni?mennyivel tért el az eredményed élesben attól, mint amit a gyakorlóban sikerült? köszi!
2015. nov. 8. 22:16
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia, a nyelvvizsgán a szövegértés és a hallott szövegértés jobb lett mint a gyakorló feladatokban, a nyelvtan egy picivel rosszabb, vagy hasonló. (Márciusban voltam vizsgázni, márt nem emlékszem pontosan)

Az olvasott szövegértés az én vizsgámon (és szerintem) egyszerűbb volt, a nyelvtan és a hallott szövegértés nehezebb. De mégis nagyon jóra sikeredett az írásbeli rész.

A levélnél nekem picit kevés volt a a fél óra, 25 perc után volt 150/90 szava, 5 perc alatt írtam sok-sok marhaságot, és végül 80%-os lett a levelem. Sok időt vesztettem a megfogalmazásokkal, meg az elején a címzéssel.

A szóbeli rész pofon egyszerű.

2015. nov. 8. 22:55
 10/10 anonim ***** válasza:
nagyon köszönöm!! hasznos volt :) és gratulálok a vizsgádhoz!
2015. nov. 8. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!