A hivatalos angol TELC gyakorló feladatsorok mennyire tükrözik a nyelvvizsga szintjét?
Akárhova is mégy nyelvvizsgára, felkészítő anyagnak nagyon jó a 1000 kérdés, 1000 válasz sorozat ami éppen nyelvvizsgára felkészítő sorozat! Témakörönként a kérdések, és a kérdésekre a mintaválaszok!!!
jó szívvel ajánlom szíves figyelmedbe a Társalgási zsebkönyvet, és az 1000 kérdés,1000 válasz sorozatot. valamint a szótár szorgalmas használatát!!!
Különösen a prepoziciók és néhány sajátos angol igék használata esetén
Szia, a nyelvvizsgán a szövegértés és a hallott szövegértés jobb lett mint a gyakorló feladatokban, a nyelvtan egy picivel rosszabb, vagy hasonló. (Márciusban voltam vizsgázni, márt nem emlékszem pontosan)
Az olvasott szövegértés az én vizsgámon (és szerintem) egyszerűbb volt, a nyelvtan és a hallott szövegértés nehezebb. De mégis nagyon jóra sikeredett az írásbeli rész.
A levélnél nekem picit kevés volt a a fél óra, 25 perc után volt 150/90 szava, 5 perc alatt írtam sok-sok marhaságot, és végül 80%-os lett a levelem. Sok időt vesztettem a megfogalmazásokkal, meg az elején a címzéssel.
A szóbeli rész pofon egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!