Spanyolt tanulsz? Akkor neked szól a kérdés! Van kedved levelezni? Én is nemrég kezdtem el, de szeretném használni is amennyire lehet, gyakorolni, még ha nem is megy simán.
Figyelt kérdés
Szóval arra gondoltam, hogy így gyakorolhatnánk. Én még nem tudok spanyolul, csak most tanulom, de úgy érzem így hatásosabb lenne! Írj privit ha lenne kedved, akár segíthetnénk is egymást, együtt tanulhatnánk!2010. márc. 2. 08:52
11/13 anonim válasza:
Csak mert ha gondolod én is tudnék neked segíteni, bár én Szegeden lakom, de spanyol kéttannyelvű szakos vagyok.
12/13 A kérdező kommentje:
írtam privit, megkaptad?
2010. máj. 31. 21:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!