Angol érettségi,80-85%, lehetetlen így?
Figyelt kérdés
Tehát jövőre fogok érettségizni, viszont jelenleg épp, hogy átmennék rajta, talán azt sem. Mit kéne kezdeni magammal, esetleg magántanár, nyelvtanfolyam? Magamtól nagyon lusta vagyok, ezért az itthon tanulás úgy, hogy senki sem adja ki a feladatot elég nehezen menne. Előre is köszönöm a válaszokat.2015. jún. 20. 15:04
1/6 A kérdező kommentje:
Illetve még annyi, hogy mennyire nehéz ez a 80-85%, ilyen szintről, kevesebb mint 1 év alatt?
2015. jún. 20. 15:05
2/6 anonim válasza:
Nem nehéz, de ha nem akarod úgy nem fog menni. :)
3/6 anonim válasza:
Nulláról 3 év alatt jutottam el emelt 82%-ra. Igaz, 12 év német előzte meg és két év latin, brutális tanárokkal :) Nekem magántanár nem kellett, a suliban végtelenül jó a nyelvoktatás.
Semmi sem lehetetlen.
4/6 A kérdező kommentje:
Óhh, még csak nem is emeltre gondoltam, hanem középszintűre. Pont elegendő lenne.:D
2015. jún. 20. 15:27
5/6 anonim válasza:
Én a középsulimban kezdő angol csoportba jártam, negyedikben mégis lenyelvvizsgáztam középszinten úgy, hogy csak abból éltem, ami addig "rám ragadt". Tehát menni fog az, ha rászánod magad! :)
6/6 anonim válasza:
Nézz nagyon sok sorozatot/filmet angolul. Először angolul angol felirattal ha már úgy jól megy akkor simán angolul. Hihetetlenül sokat fog bővülni a szókincsed. A nyelvtant ha nem érted mert a suliba nem magyarázzák el jól akkor szerintem magántanár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!