Emelt magyar érettségi sikerülhet 95-100%-ra, vagy ez abszolút lehetetlen?
Sziasztok!
18 évs lány vagyok, hamarosan érettségizem. A magyart emelt szinten tanultam, mindig jól ment, de nem akartam vele különösebben semmit. Most viszont személyes okokból (és a továbbtanulás miatt is) úgy alakult, hogy muszáj a lehető legjobb eredményt elérnem, 90% felett kellene teljesítenem.
Ti mit ajánlanátok, hogyan készüljek fel belőle a lehető legjobban?
Köszönöm előre is, ha segítetek!
Hát, ez nem túl bíztató...
Én az osztályban a legjobb magyaros vagyok, de azért vannak hiányosságaim, de nem szórakozásból, meg a kihívás szépsége miatt akarom, hanem mert tényleg MUSZÁJ. :)
Az írásbelire hogyan érdemes készülni?
Naaaagyon minimális az esélye, főleg mert a magyar nagyon szubjektív. Én úgy mondanám, hogy olyan 80% körül már lehet örülni.
Az írásbeli részre nézd át a régebbi feladatsorokat, írd meg őket és kérd meg a magyar tanárodat, hogy ellenőrizze le, esetleg külön tanárral készülj, az még könnyebb. Nem nagyon tudsz most csinálni, mint feladatokkal készülni. ha az összes eddigit megcsináltad lehet venn könyveket, amik az érettségis feladatsorok alapján készültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!