Nagyon lehetetlen egy 100 százalékos szóbeli érettségi földrajzból?
Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 16:03
1/8 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem lehetetlen ha valaki jól felkészűl rá :)
3/8 anonim válasza:
én tavaly németül érettségiztem föciből és 100% lett a szóbeli, úgyhogy simán lehet :)
4/8 anonim válasza:
középszinten?
ott főleg nem!
ha emelt az kicsit nehezebb,de sok mindenkinek sikerül, szóval bármelyik is, készülsz,akkor tudod majd
5/8 anonim válasza:
Középszinten? Lol. Minden szóbeli érettségim maxos lett, még az emelt is, pedig még csak zseni sem vagyok.
Középszinten nem nagy cucc alkotni...
6/8 A kérdező kommentje:
ok, akkor ezt veszem úgy hogy menni fog, de azért nem vagyok benne annyira biztos, függ az elnöktől is, na mind1
2013. máj. 30. 18:45
7/8 anonim válasza:
nem... főleg nem föciből :) nem nagyképűségből, de majdnem abból a legkönnyebb érettségizni, szóval ne aggódj
8/8 anonim válasza:
Simán! Én is a 100%-os szóbelire gyúrok, mert összesen 3 pontot veszthetek, hogy meglegyen a 80%.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!