Budapesten hol van olyan nyelvvizsga központ, ahol nem túl nehéz az angol középfokú írásbeli?
Próbáld meg az Origót. Nekem az sikerült egyből, igaz alapfokú volt, de szerintem nem olyan nehéz, mint a többi és az ára is megfizethető.
Sok szerencsét!
Hali!
A helyedben ha lehet halasztanek Anglia nagyon sokat segít es gyakorolnad!
Ez csak tipp
En kint elek egy eve nyelv nelkul es angol csaladnal vagyok tanuolok es dolgozok!
Probald meg!!!!
Sajnos en is hasonlo gonddal kuzdok, nem tudom neked mire kell a nyelvvizsga, de C tipusu nyelvvizsgad csak akkor lehet A+B-ből, ha ugyanazon a helyen teszed le :( A diplomahoz meg C tipusu kell.
Amugy most a nyelvtani reszen valtoztattak, ELMÉLETILEG könnyebb lett, a felkinalt 4 opcio helyett mar csak 3 opciót kinalnak fel.
Eddig csak origóztam. Szerintem nem nehéz, persze egyéne válogatja. A fordítandó szövegek rövidek voltak és alig kellett szótárt használni. A levél sem nehéz ha van egy fantáziád. Nekem egyedül a szöveértés nem ment olyan jól, de ezt meg lehet gyakorolni.
Szóval én az origót ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!