Hogy írnátok meg az angol szóbelire szánt bemutatkozásotokat?
Gimnáziumba kéne, általános bemutatkozásra. Tudom, mi kell bele, csak valaki írna nekem egy példát?
14 éves vagyok, xy a nevem. XY nevű iskolába járok, testnevelés tagozatos vagyok. Anyukám xy, és az xy iskolában titkárnő. Édesapám xy, az MÁV-nál dolgozik. Van egy hugom, xy. Jelenleg 2.osztályos tanuló az xy iskolában.
Kedvenc zenei stílusom a rock. Nagyon sok zenét hallgatok. Szeretek olvasni is, kedvenc szerzőm JK. Rowling, és kedvenc könyvem a Harry Potter. Nem nézek sok TV-t, de moziba se járok gyakran. Kedvenc filmem a Titanic, és szerintem a legjobb színész Johhny Depp.
Hobbim a blogolás, történetírás és olvasás.
Szabadidőmben sokat olvasok, írok. Szinte mindig zenét hallgatok, vagy tanulgatok gitározni. Szeretek kirándulni, főleg vízközelben.
Az iskolában a kedvenc tantárgyam a biológia és a történelem. Azért szeretném ezt az iskolát választani, mert az angol tudásomat meg tudnám alapozni.
Ha valaki lefordítaná nekem...
Vagy linkelne, ahol le van írva angolul, nagyon megköszönném. :):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!