Hogyan kaphatok mentességet középfokú nyelvvizsga alól? Diploma nélkül nem tudok elhelyezkedni, mint tanító! Létezik, olyan felmentés, ami a diplomámat nem veszélyezteti?
Egy angol középfokú nyelvvizsga egy vicc.
Lazán menni ofg,ha készülsz rá. Vagy megcsinálod vagy nem lesz diplomád. Te döntesz.
Szerintem is csináld meg..Mire adnának mentességet mégis?Arra , hogy nincs időd? És tanultál 16 évet, mellette se volt időd??
Én a Dexam írásbelit és Origó szóbelit ajánlom, hogyha angolról van szó! Nekem sikerült, szerintem minimális tudásra, csak határozottság kellett a szóbelin, hogy le tud nyűgözni a bizottságot, ne legyen idejük kínos kérdéseket feltenni, egy kérdésre rengeteget válaszoltam.
Írásbelin a levélírásnál is van pár kritérium, azokat betartod és kész..
Magnóhallgatás szokott még nehezen menni, erre javaslom, hogy hallgass sok külföldi adást, nézz filmeket angolul amíg van időd.
Ha jól értem már 1 éve végeztél, mégsem kezdtél el készülni rá..Munka mellett sokan tanulnak, ráadásul nem egyetemre kéne munka mellett járni, hanem csak 1 db nyelvet megtanulni társalgási szinten...
Amikor bekerültél a rendszerbe is tudtad, hogy kelleni fog, mégse foglalkoztál vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!