Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ez milyen nyelv lehet és mit...

Ez milyen nyelv lehet és mit jelenthet? Sehol nem találom!

Figyelt kérdés

1Katata vagy katatata)

2sadakatata vagy sadatakata

takata

Sorrendben hangzanak el. Nem tudom hogy jól választottam-e el őket, vagy egybeírtam.. hallomásból így hangzanak.

2015. jún. 8. 23:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
37%
ez halandzsa...
2015. jún. 8. 23:54
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Apacuka fundaluka fundakávé kamanduka

Abcug, fundaluk, fundakávé, kamanduk!

Nnna, ezt jelenti.

Halandzsa nyelven,

2015. jún. 9. 04:34
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez csak halandzsa.
2015. jún. 9. 09:01
 4/12 A kérdező kommentje:
Pedig nem.
2015. jún. 9. 09:19
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Pedig de.
2015. jún. 9. 09:22
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
csak halandzsa... ne legyél mér hülye
2015. jún. 9. 09:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Pedig nem.
2015. jún. 9. 16:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Egyébként úgy őszintén.. minek írtok olyan választ aminek semmi haszna nincs? Ha valaki feltesz egy kérdést nem olyan választ vár hogy : nem tudom, nincs ilyen.. Nem az volt a kérdés hogy van-e ilyen nyelv, hanem hogy mit jelenthet. Aki nem tudja ne is válaszoljon. Ennyi felesleges válasz, de még mindig nem kaptam meg a kérdésemre a választ. Igen, elég ritka nyelv, a google fordító egyébként külön-külön kiadta a sada-t és a katata-t. Azt írja hogy a katata jávai, a sada bosnyák..
2015. jún. 9. 16:44
 9/12 anonim ***** válasza:
52%
Akkor menj más oldalra, ahol sokkal hasznosabb információkat kapsz a halandzsanyelvvel kapcsolatban!
2015. jún. 9. 17:25
 10/12 anonim ***** válasza:
52%
Ne legyél már ilyen sügér basszus... mrg lett válaszolva a kérdésed... nincs ilyen nyelv, halandzsa, nincs jelentése.... bár látom úgyse fogod fel..
2015. jún. 9. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!