Duolingoval lehet oroszt is tanulni magyarról vagy németröl?
Ha nem, akkor ismer valaki hasonló oldalt oroszhoz?
Mivel angolul nem tudok, ezért az nem opció.
A memrise nem az, amire gondolok, mert ott csak szavakat gyakoroltat, nyelvtant meg mondatokat nem - vagy csak nem találtam meg a megfelelö részt.
A segítö válaszokat elöre is köszönöm.
Vannak ilyen okostelefonos alkalmazások, Fabulo,meg ilyesmik,szerintem van belőlük orosz is,érdemes kipróbálni őket. De a ciril írást nagyon tanuld meg előtte,anélkül nem fog menni.
Egyébként a duolingo angolját is érdemes végigvinni,utána tudsz vele oroszozni is,nem vesztes vele semmit, sőt,megtanulsz alapfokon angolul is :)
Köszönöm a fáradozásodat, de sajnos nem sokat segít, mert nincs olyan telefonom, ami alkalmas erre, csak egy asztali gépem.
Az angolt meg elkezdtem, csak még nagyon az elején vagyok.
Az oroszt régebben már tanultam valamikor, a cirill betüket tudom is olvasni, csak nagyon elfelejtettem a szavakat. Ezért is keresek olyat, mint a duolingo, ahol mindjárt értelmes mondatokat lehet gyakorolni, meg ahol hallás utáni gyakorlás is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!