Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Kinek mire lenne szüksége...

Kinek mire lenne szüksége angol nyelvtanuláshoz?

Figyelt kérdés
egy felmérést szeretnek készíteni. Kinek mi hiányzik az angol tanuláshoz? Főképp elektronikus és ingyenes dolgokra gondolok
2015. jún. 3. 22:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Spongebob
2015. jún. 3. 22:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Beszéd gyakorlására. Szerintem a legtöbben ugyanígy vannak ezzel.
2015. jún. 3. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Egy jó nagy s*ggre, amire leülve elkezdhetném a szavakat tanulni. Ez mondjuk ingyen van. És ahogy elnézem, meg is van. Mégsem megy...
2015. jún. 4. 00:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Nagyobb agyra.
2015. jún. 4. 01:24
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is a beszéd illetve saját gondolataim angolul való kifejezése okoz gondot. Mikor sima tesztet töltök ki,akkor elég jól megy,de fogalmazni és beszélni az más.
2015. jún. 4. 08:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Nincs szükségem semmire,van egy nyelvkönyvem,tökéletesen elmagyarázza a kiejtést,meg vannak neten is hangos-szótárok, és a könyvben benne van a nyelvtan is,példamondatokkal,amiket úgy variálok más szavakkal,ahogy kedvem tartja. 10 évig küzdöttem az angol nyelvel,ez a módszer most beválni látszik,egyre jobban megy.
2015. jún. 4. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:

Előző,én is hasonlóan csinálom,csak egynyelvű szótárakból és próbálok a tanult szavakkal mondatokat alkotni. Ami igazából a probléma,az a gyakorlat,hogy rutinból jöjjön,ne kelljen gondolkodni mindig mindenen. Főleg gyakori szófordulatokon. Szóval mostanában próbálok komplexebb mondatokat és megjegyezni,hogy legyen mintám.

Netes szintfelmérőket csináltam,de szerintem jobb eredményt mutatnak,mint a valós tudásom.

2015. jún. 4. 09:09
 8/8 anonim ***** válasza:

Tehetségre. (Ha lenne nyelvérzékem, már réges rég nem lenne gondom az angollal. )

Ha elektronikus dolgot kell mondani.

Akkor egy olyan kellene, ahol pl. vannak "fill gap" feladatok és el vannak magyarázva, hogy pl. a 3. helyre miért a b megoldás kell, miért nem jó a másik három.

És más feladattipusoknál is kellene.

Emellett a beszédem, hallásom is béka feneke alatt.

2015. jún. 4. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!