egy felmérést szeretnek készíteni. Kinek mi hiányzik az angol tanuláshoz? Főképp elektronikus és ingyenes dolgokra gondolok
2015. jún. 3. 22:34
1/8 anonim válasza:
Spongebob
2015. jún. 3. 22:36
2/8 anonim válasza:
Beszéd gyakorlására. Szerintem a legtöbben ugyanígy vannak ezzel.
2015. jún. 3. 23:00
3/8 anonim válasza:
Egy jó nagy s*ggre, amire leülve elkezdhetném a szavakat tanulni. Ez mondjuk ingyen van. És ahogy elnézem, meg is van. Mégsem megy...
2015. jún. 4. 00:01
4/8 anonim válasza:
Nagyobb agyra.
2015. jún. 4. 01:24
5/8 anonim válasza:
Nekem is a beszéd illetve saját gondolataim angolul való kifejezése okoz gondot. Mikor sima tesztet töltök ki,akkor elég jól megy,de fogalmazni és beszélni az más.
2015. jún. 4. 08:04
6/8 anonim válasza:
Nincs szükségem semmire,van egy nyelvkönyvem,tökéletesen elmagyarázza a kiejtést,meg vannak neten is hangos-szótárok, és a könyvben benne van a nyelvtan is,példamondatokkal,amiket úgy variálok más szavakkal,ahogy kedvem tartja. 10 évig küzdöttem az angol nyelvel,ez a módszer most beválni látszik,egyre jobban megy.
2015. jún. 4. 08:12
7/8 anonim válasza:
Előző,én is hasonlóan csinálom,csak egynyelvű szótárakból és próbálok a tanult szavakkal mondatokat alkotni. Ami igazából a probléma,az a gyakorlat,hogy rutinból jöjjön,ne kelljen gondolkodni mindig mindenen. Főleg gyakori szófordulatokon. Szóval mostanában próbálok komplexebb mondatokat és megjegyezni,hogy legyen mintám.
Netes szintfelmérőket csináltam,de szerintem jobb eredményt mutatnak,mint a valós tudásom.
2015. jún. 4. 09:09
8/8 anonim válasza:
Tehetségre. (Ha lenne nyelvérzékem, már réges rég nem lenne gondom az angollal. )
Ha elektronikus dolgot kell mondani.
Akkor egy olyan kellene, ahol pl. vannak "fill gap" feladatok és el vannak magyarázva, hogy pl. a 3. helyre miért a b megoldás kell, miért nem jó a másik három.
És más feladattipusoknál is kellene.
Emellett a beszédem, hallásom is béka feneke alatt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!