Hol lehet nemzetközileg elfogadott holland nyelvvizsgát tenni?
A jövőben Hollandiába szeretnék kiutazni, esetleg erasmus-sal ott tanulni egy félévet az egyetem későbbi éveiben, és ezért szeretnék megtanulni hollandul, illetve nyelvvizsgát tenni belőle, de sajnos úgy látom, hogy ilyenre (ami nemzetközileg is elfogadott) nem nagyon van Magyarországon esély. Remélem tévedek, és tudtok intézményeket mondani, ahol ez lehetséges. (Angol nyelvvizsgát a telc-nél tettem, tudtommal az nagyjából elfogadott külföldön is, de náluk sajnos nincs holland nyelvvizsga.)
A válaszokat előre is köszönöm!
Nagyon úgy látom, hogy szinte ez az egyetlen lehetőség Magyarország határain belül egy holland nyelvvizsgára, így valószínűleg ezt fogom megcsinálni. :D
Ezekkel a programokkal, oldalakkal készülök a vizsgára:
Rosetta Stone (1-3 szint, bizonyos magyar oldalról beszerezve, 40 giga)
További információ a jövőre, ha mást is érintene a fentebb leírt kérdésem:
Ebben a cikkben említik, hogy csak a BME-nél lehet holland nyelvvizsgát tenni az országban.
"A következő a sorban az olasz, majd a holland. Ez utóbbit kevesen választják, de ez egy presztízs értékű nyelv a Műegyetem számára, ugyanis a BME-n működik az ország egyetlen olyan vizsgaközpontja, ahol holland nyelvből lehet vizsgát tenni."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!