Lefordítana nekem valaki egy játékhoz való angol szöveget?
teljesen kivan az agyam, de megígértem egy barátomnak hogy segítek neki. pedig egy értelmes mondatot nem szül az agyam jelenleg-.-
I revisited the Victoriano Estate yesterday: it's a vestige, a mere husk of what was bound to be such a home of promise. Mobius reaped nearly everything of value when we took on the research ourselves, but Ruben's notes indicate he was involved in something else.\n\nThere were plans for another STEM prototype... data about using receptors to transmit the brain function wirelessly to unaware users. It's borderline parapsychology, but these schematics, and the scientific backup provided, seem sound...\n\nWhat was he planning to do with such a thing?\n\nThere's only one way to find out for certain, but I must continue these experiments in private, away from their prying eyes. I will not let them know... lest they take this from me as well.
Ne haragudj, de senki nem fogja helyetted megcsinálni. A te ígéreted, neked kell teljesítened.
Kezdd el, aztán ha nem értesz valamit, elakadsz valahol, kérdezz arról.
Újra meglátogattam a Victoriano birtokot tegnap. Ez egy nyom, egy puszta darab abból, ami köteles volt, hogy ilyen háza legyen az ígáreteknek. (?)
Mobius korábban elvitt minden értéket amikor a kutatásra mentünk, de Ruben jegyzetei azt jelzik, hogy ő valami másban vett részt.
Tervek voltak egy másik STEM prototípusra. Adatok a receptorok használatáról, hogy továbbítsák az agyi funkciókat vezetéknélkül
a tudatos felhasználókhou. Ez a parapszichológia határvanala, de ezek a sémák, és a tudományos mentések feltéve, úgy tűnik hangok. (?)
Mit tervezett művelni ilyen dolgokkal. Csak egy út van rájönni az igazságra, the ezeket a kutatásokat egyedül kell folytatnom,
távol a leselkedő szemeiktől. Nem fogom hagyni, hogy tudják, nehogy ezt is elvegyék tőlem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!