Hogyan tudnék profi szinten angolul megtanulni?
A koltsegeket 4 hetre szamoltam, ezt a sulit neztem meg Neked, de ha erdekel a dolog, nezz meg minel tobbet.
Szia, én is a külföldi nyelvtanulást tartom a legeredményesebbnek, én pl. Máltán voltam tavaly nyáron egy nyári táborban, ahol délelőttönként folyt a tanítás, délutánonként meg közös programokat szerveztek az egész tábornak, kirándulások, különböző vetélkedők, grillezés a tengerparton, stb. úgyhogy egész nap rá vagy kényszerítve, hogy angolul beszélj a többiekkel, akik szintén azért mennek, hogy minnél jobban megtanulják a nyelvet. Én 2 hétre mentem, és imádtam, úgyhogy idén is megyek, csak most Törökországba:)
Ja, és ezek a táborok totál biztonságosak, kísérő tanárokkal mentek a kirándulásokra, meg mindenhova, szóval a szüleidnek nem kell aggódnia, nagyon figyelnek ránk, diákokra.
Nekem a Nova Experience szervezte meg a kiutazásomat, mindent, a reptéren már vártak kint Máltán az iskolától, elvittek a szállásra, stb., szóval ahogy felszálltam itthon repülőre, onnantól semmi dolgom nem volt, minden tök jól meg volt szervezve! Szerintem írj nekik, mert több országba is szerveznek ilyen programot, vagy nézd meg a honlapjukat, ott van minden infó az egyes táborokról.
Novaexperince.net a weblapjuk, azon belül keresd a "nyári táborok" bekezdést!
Remélem tudtam segíteni, vágj bele, nem fogod megbánni, nem beszélve arról, hogy az angolod nagyon nagyon sokat fog fejlődni, ami csak anyanyelvi környezetben megy ilyen gyorsan, saját tapasztalatból mondom:)
8-as hozzászóló: igazad van, az olyan könyvekben inkább csak annak a típusnak a szakszavait használják, nekem meg olyan kifejezéseket kellene tanulnom amit a hétköznapokban használom. Tudnál akkor ilyen könyveket ajánlani, és hogy hol tudom beszerezni?:)
9-es hsz: nem valószínű hogy továbbtanulok, mert lett az érettségimbe rosszabb eredmény is, így nincs túl sok esélyem, de egyébként sem terveztem .:D attól függetlenül mit takar ez az Erasmus? csak kíváncsiságból.
köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!