Volt valaki májusban origó szóbeli nyelvvizsgán?
Figyelt kérdés
Vajon mikor lesz eredménye?2015. máj. 17. 14:39
1/39 anonim válasza:
Én voltam. :) Remélem,hogy jövőhéten már felrakják.
2/39 A kérdező kommentje:
Igen, én is. Csak a labor eredményét várom. És te? :)
2015. máj. 17. 21:08
3/39 anonim válasza:
Én is májusban voltam Angol b2-n. Már várom az eredményt!! :) Nektek mi volt a magnós szöveg?
4/39 A kérdező kommentje:
Én nem angolon voltam, így sajnos ezt nem tudom. Hányadikán voltál? :)
2015. máj. 18. 12:18
5/39 anonim válasza:
Május 4.-én, szerintem a héten felrakják az eredményt. Én nézem minden órában, már-már betegesen :D
6/39 A kérdező kommentje:
Én meg 5-én voltam. Akkor a tiéd hamarabb fenn lesz, majd jelezz ha tudsz kérlek ha fennvan. Amúgy én is folyamatosan nézegetem. :)
2015. máj. 18. 13:17
7/39 anonim válasza:
Voltam május 8-án. Én is már csak a magnó eredményére várok. Bízom benne,hogy legkésőbb péntekig felteszik..
8/39 A kérdező kommentje:
Mind egy cipőben járunk :)) Van valakinek tapasztalata amúgy, hogy hány nap alatt teszik fel a labort? Az én írásbelim 16 nappal később volt fenn, most a szóbeli beszédkészség pedig 2 napra rá. Laborral még nincs tapasztalatom. :) köszi
2015. máj. 18. 21:48
9/39 anonim válasza:
Nekem a középfokom már megvan. Nekem a magnóhallgatás napjától számítottan 13 napra rá fenn volt az eredmény:)
10/39 A kérdező kommentje:
Hát a 13. nap az ma volt :( Akkor a napokban esélyes lehet :)
2015. máj. 18. 23:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!