Van itt olyan, aki tegnap vagy ma bolt Origo B2 laborvizsgán (magnóhallgatás)? Hogy sikerült? Milyen volt a szöveg?
Hol élt az USA-n kívül Greg? Én Japánt írtam 8 évig, Argentina 12 vagy 20 hónap
Hol tanult? USA, 1980-as évek
Milyen végzettsége van? Spanyol és Angol tanár
Mi volt fontos régen, és mi fontos ma? Régen hogy valami emlékezeteset tegyen, ma pedig hogy több időt töltsön a családjával a saját házában
Mi az ami könnyűnek hangzik de nem az? Történeteket mesélni és kitalálni a sivatagban 20 km-es séta közben
Hogyan oldják meg a problémájikat? Megbeszélik egymással és együtt megoldják.
A többi nem jut eszembe sajnos. Akinek a Greg-es volt, ti is ezeket válaszoltátok, illetve ha nem, akkor mit írtatok rá? Emlékeztek a többi kérdésre?
Argentínában 12 hónapig élt.
A régen az volt számára a fontos,hogy saját karriert építsen és a 4 fal között éljen,ma a legfontosabb a családja.
Volt még olyan kérdés,hogy mivel tölti szabadidejét: túráznak és kempingeznek,közben felelevenítik az emlékeiket.
Mitől erős a család? Az együtt töltött időtől és a problémaikat sikeresen tudják kezelni,mert megéri egy jó családért.
A sivatagost részt én nem értettem,oda azt írtam,hogy a problémák kezelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!