Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Van itt olyan, aki tegnap...

Van itt olyan, aki tegnap vagy ma bolt Origo B2 laborvizsgán (magnóhallgatás)? Hogy sikerült? Milyen volt a szöveg?

Figyelt kérdés
Nektek egy önéletrajzi dolog volt, valami Greg-ről, hogy hol tanult, hol élt az USA-n kívül, stb?
2015. máj. 9. 16:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én ma voltam, nekem egy menyasszonyról szólt a a labor és az esküvőről.
2015. máj. 9. 19:34
 2/12 anonim ***** válasza:
Én voltam tegnap és Gregről szólt. :D Hogy sikerült neked?
2015. máj. 9. 21:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is a Gregeset hallgattam meg. Egyetemi tanulásról szólt, családi életről, mi fotnos az életben meg ilyenek.
2015. máj. 10. 12:04
 4/12 anonim ***** válasza:
olyan nagyon szerintem nem sikerült jól, de mindenhova írtam valamit..hátha összeszedik nekem a 8 pontot, úgy a szóbelivel együtt már meg is lenne..
2015. máj. 10. 12:12
 5/12 A kérdező kommentje:

Hol élt az USA-n kívül Greg? Én Japánt írtam 8 évig, Argentina 12 vagy 20 hónap

Hol tanult? USA, 1980-as évek

Milyen végzettsége van? Spanyol és Angol tanár

Mi volt fontos régen, és mi fontos ma? Régen hogy valami emlékezeteset tegyen, ma pedig hogy több időt töltsön a családjával a saját házában

Mi az ami könnyűnek hangzik de nem az? Történeteket mesélni és kitalálni a sivatagban 20 km-es séta közben

Hogyan oldják meg a problémájikat? Megbeszélik egymással és együtt megoldják.

A többi nem jut eszembe sajnos. Akinek a Greg-es volt, ti is ezeket válaszoltátok, illetve ha nem, akkor mit írtatok rá? Emlékeztek a többi kérdésre?

2015. máj. 10. 17:15
 6/12 anonim ***** válasza:

Argentínában 12 hónapig élt.

A régen az volt számára a fontos,hogy saját karriert építsen és a 4 fal között éljen,ma a legfontosabb a családja.

Volt még olyan kérdés,hogy mivel tölti szabadidejét: túráznak és kempingeznek,közben felelevenítik az emlékeiket.

Mitől erős a család? Az együtt töltött időtől és a problémaikat sikeresen tudják kezelni,mert megéri egy jó családért.

A sivatagost részt én nem értettem,oda azt írtam,hogy a problémák kezelése.

2015. máj. 10. 17:48
 7/12 A kérdező kommentje:
A többi válasz szerinted jó, amiket írtam?
2015. máj. 12. 09:12
 8/12 anonim ***** válasza:
Szerintem jó,azokat direkt nem akartam leírni. Hány pontod lett a szóbeliben? :) És amúgy te hol írtad?
2015. máj. 12. 14:24
 9/12 A kérdező kommentje:
Debrecenben voltam szóbelin. 47 pontot kaptam a szóbelire
2015. máj. 12. 15:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Értem,akkor elég a minimum 8 pont is. Szerintem meglesz az. :)
2015. máj. 12. 16:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!