Van tippetek 4 Pannon, és 1 BME középfokú angol sikertelen labor után a listening ( magnóhallgatás/ hallott szöveg értése) feladatok gyakorlására?
Elrontottad a szóbeli középfokot BME-n o.O?
Nekem is a gyenge pontom a kevés gyakorlás miatt a beszélgetés, mert noha sokat írok angolul de nem beszélek viszont a BME (nemtom másnál is így van -e) nagy segítség, hogy fenn vannak az oldalukon a szóbeli tételek. Kidolgoztam itthon 2 nappal azelőtt, hogy mentem volna és az alatt a 2 nap alatt simán begyakoroltam, hogy jól is ejtsem ki :/
Szóval szerintem sokat nem segít magnó vagy ilyesmi, ilyen esetben csak szerkeszd meg a saját párbeszéded az alapján amik meg vannak adva tételként. Ami váratlanul érhet az az első kérdés amit noha már valószínűleg megtapasztaltál.(már mielőtt belefognak a tételbe)
Köszönöm a válaszokat!
A második válaszadónak, nem a szóbelivel van a bajom, mondom a beszéd része 65%, attól simán meg lenne. DE, ha nem éred el laboron a 40%-os küszöböt...., elveszik a szóbelid is.
Amúgy, igen, megpróbáltam én már szinte mindent!
Az origon valóban gondolkodok, hisz már nincs vesztenivalóm, és úgy néztem 11300.-, úgyhogy annyi, mmintha a Pannont fizetném be mégegyszer. Immáron ötödszörre......
Amúgy, amit a honlapjukon nem találtam meg, hogy ott hány darab labor feladat van? mert többeszámban írnak, de az akármennyi lehet.....
Magyar kérdés, magyar válasz.... Ez nagyon szimpatikusan hangzik!!! Van egyén infó origó szóbeliről? esetleg anyag?
Köszi mégegyszer!!!!
Nagyon köszönöm az ötletet, meg fogom próbálni. Már nincs vesztenivalóm,5 sikertelen szóbeli után....:(
Amin eddig voltam ( Pannon, BME) szóbelin 3-4 feladat van, Pannonon angolról magyarra fordítás is. A laboron 2 feladat, kiegészítős, és igaz-hamis. Siófokról mennék, azt néztem elvileg szerveznek nálunk is, de sajnos csak 2012. márciusban. ( Szeretnék még idén túlleni rajta, mert már nagyon unom...:S
Utána fogok nézni, hálás köszönet. Amúgy a Pártai Lúcia féle könyv+Cd megvan nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!