Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit jelent a "you didn't just...

Mit jelent a "you didn't just go there" kifejezés?

Figyelt kérdés
2015. máj. 5. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem mentel csak ugy oda.
2015. máj. 5. 16:25
 2/10 anonim ***** válasza:
Te csak nem mentél oda. De lehet,hogy ez nem a legjobb
2015. máj. 5. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
47%
A "go" itt nem szó szerint menést jelent. Általában vita közben hangzik el, amikor megemlítesz valakinek olyan dolgot, amivel nagyon meg tudod bántani vagy ignoráns vagy.
2015. máj. 5. 16:36
 4/10 anonim ***** válasza:
Na igen, akkor kellene egy kerdojel is. Jo lenne tobb info is.
2015. máj. 5. 16:43
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Keresem a példákat. Mondjuk ha beszélgetsz egy terhes nővel, és ahelyett, hogy tényeket használnál, azt mondod neki, hogy nem tudja, miről beszél a sok hormon miatt, akkor a nő mondhatja, hogy "(Oh, no/I know) you didn't just go there!"

Vagy egy Nirvana rajongónak elkezded mondani, hogy a mai zene mennyire állati, és a grunge rock mennyire fos, ő is rád szólhat, hogy "you didn't just go there!"

2015. máj. 5. 16:44
 6/10 A kérdező kommentje:
3/5-nek igaza van, csak azt nem tudom, hogyan fordítsam. Olyan szituációban hangzik el, amikor az egyik szereplő a másikra azt mondja, hogy lány létére mennyire fiúsan viselkedik, mire a lány visszavág, ott mondja ezt. Aztán a fejéhez vágja, hogy még ő beszél, mikor neki fiú létére lányos neve van.
2015. máj. 5. 19:52
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Tudom, hogy tudom, csak azt írom le, amiben 100%-ig biztos vagyok. Angolul anyanyelvi szinten beszélek, és nem hiszem el, hogy lepontoztak.
2015. máj. 5. 20:18
 8/10 anonim ***** válasza:
Csak nem azt mondtad! Cask nem mondtad azt! Csakis nem celoztal ra!? Mennyibe telne egy kis info a kerdeseknel?
2015. máj. 5. 23:24
 9/10 A kérdező kommentje:
71%-os, én felpontoztalak. Köszönöm szépen a segítségedet.
2015. máj. 6. 15:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Don't even go there!

Ne is mondd/meg se emlitsd!

2015. máj. 6. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!