Angol motíváció?
Figyelt kérdés
Nektek mi volt a motívációtok amikor angolt tanultatok.?2015. máj. 5. 15:48
1/12 anonim válasza:
Hmmm, nem is tudom. Talán az, hogy 1x ott tudjak dolgozni, mert itt nem sok jövő vár a fiatalokra.:S
És azt remélem, hogy az angol érettségi fog legjobban sikerülni.
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Sok sikert az érettségihez!
2015. máj. 5. 15:58
4/12 anonim válasza:
Bár sztem ezt is direkt olyan nehézre fogják csinálni, mint a matek, magyart.:/
5/12 anonim válasza:
célok:
- engem érdeklő cikkeket meg tudjam érteni
- felirat nélkül is megértsek angol nyelvű videókat,filmeket
- külföldön nyaraláskor jobban tudjak boldogulni
6/12 A kérdező kommentje:
Tényleg milyen jó is rögtön angolul filmezni nem kell rögtön magyar szinkront keresni.
2015. máj. 5. 16:28
7/12 anonim válasza:
Jelenleg is tanulom, és az ad motivációt hogy tudom eljön az a nap amikor minden megtérül.
8/12 anonim válasza:
Nekem 2 éve jött az ötlet, hogy én Amerikában fogok élni, így elhatároztam, hogy megtanulok angolul (nálunk a suliban különben nem nagyon lehetséges, a tanárok elég gyéren tudnak angolul, kérdezek tőle angolul egy kérdést és nyögdécsel). Azóta már sikerült letenni a felsőfokú nyelvvizsgát, nem a suliban tanultam meg, hanem a netről amerikaiaktól. Szóval jöhet a német. 16F
9/12 A kérdező kommentje:
2 év alatt felsőfokú? Az szép!
2015. máj. 5. 17:29
10/12 anonim válasza:
Ügyes, nekem az a gondom,hogy az ilyen netes beszélgetős oldalaktól tartok kissé + nem vagyok túl beszédes:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!