Megy valaki esetleg május 9-én szóbelizni?
Szia! - Az Index-en van egy fórum, [link] ahol a nyelvvizsgával kapcsolatban felmerülő kérdéseket tárgyalják ki. Az utóbbi hetekben elég csendes a fórum, de szerintem a kérdéseidre mindre választ találsz az ottani korábbi üzenetekben (sok éve megy a fórum).
A Hajdú-Bihar megyei eszperantós facebook-csoportban éppen ma volt róla szó, hogy ezen a héten zajlanak az eszperantó szóbeli nyelvvizsgák a debreceni idegennyelvi központban (Egyetem sugárút, Tisza István Kollégium). Naponta 15 fő kerül" terítékre". Kedden két vizsgabizottság is lesz, mivel most egy hét alatt be kell fejezni a vizsgáztatást.
Egyébként a nyelvvizsgák menetéről, részleteiről, meg minden részletről pontos információt találsz a vizsgaközpont weboldalán: www.itk.hu - de szerintem az eszperantohu weboldalon is érdemes körülnézned. Sok sikert a vizsgához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!