Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan tudnám fejleszteni az...

Hogyan tudnám fejleszteni az angoltudásomat?

Figyelt kérdés
Egy állásinterjún szerepeltem rosszul, meglepett hogy az igazgató nő, aztán behívott az irodába két másik nőt, mindegyikük nálam jóval fiatalabb, mindegyik jól nézett ki azaz nagymellű, magas, stb. Hangosan kellett felolvasnom angol szöveget, erre a hangom elvékonyodott, magas lett, azt mondtam ÖÖÖ, bizonytalan lett, stb tehát inkább voltam Piere Richard mint George Clooney. Az állásról elfelejtkeztem arra gondoltam hogyan lehetne ezeket felszedni??

2015. ápr. 28. 11:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Most az angoltudásoddal van a gond vagy a szexuális életeddel?

Mindenesetre angol tudást elsősorban tanulással lehet fejleszteni.

2015. ápr. 28. 11:34
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt lehet tudni, hogy iskolában tanultad az angolt, vagy csak úgy összeszedted?
2015. ápr. 28. 13:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Mind a kettő gáz; iskolába kezdtem de ott minden évben új tanár jött, utána csak úgy magamtól megbütyköltem...
2015. ápr. 28. 13:54
 4/6 A kérdező kommentje:
Az angol meg egy jó álláshoz kell, amit úgy is el lehet érni, hogy jó viszonyba kerülek egy ilyen mercédeszes csajjal.
2015. ápr. 28. 14:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Parking boyra hajtasz?
2015. ápr. 28. 23:07
 6/6 anonim ***** válasza:

Én ezt most nem értem. Az oké, hogy olyan világban élünk, hogy a valaki ismerősének az ismerőse vagy akkor már tiéd az állás. Ez oké. De arra nem gondoltál, hogy mondjuk a " mercédeses csaj"-nak olyan bikája van aki megvesz kilóra?

Hogy legyen valami köze a kategóriához is, szerintem menj el egy angoltanárhoz, aki mondjuk az állásinterjúra készít fel. Ott dőlnek el sorsok, ami azután jön, az meg lehet már gyerekjáték lesz.

Bár ha engem kérdezel akkor kellő tudással érdemes megpályázni egy olyan melót, amihez szükséges az angol.

Minden rosszindulat nélkül mondom neked, tanulj.

2015. ápr. 29. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!