Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy érdemes angol nyelvű...

Hogy érdemes angol nyelvű könyvből tanulni?

Figyelt kérdés
Egy vizsgára angol könyvből kell tanulnom, az angol tudásom középszintű, nagyjából 5 oldal/30 ismeretlen szó. Eddig kb 30 oldal óta azt csinálom, hogy szótárfüzetbe kiírom ami ismeretlen. De innen hogyan tovább? Fogjam magam üljek le és magoljam be az ismeretlen szavakat vagy hogy érdemes? Mert 1-2x előfordult, hogy nem emlékeztem hogy már leírtam így ismét leírtam.

2015. ápr. 27. 18:45
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja meg még egy kérdés! Eddig úgy olvastam, hogy olvastam angolul és úgy értelmeztem nem pedig olvasás közben fordítottam szóval a szavak angolul mentek a fejembe úgymond. Ez így megfelelő? A vizsga is angol lesz azért döntöttem emellett.
2015. ápr. 27. 18:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Mindegyik módszernek megvan a maga előnye. Érdemes váltogatni őket.
2015. ápr. 28. 00:10
 3/3 A kérdező kommentje:
Vicces, azóta kb 4000 oldal angol szövegen vagyok túl, 200 oldal után már folyékonyan olvastam.
2016. ápr. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!