Angol szuperintenzív nyelvtanfolyam?
Figyelt kérdés
Budapesten melyik nyelvsulit érdemes választani?2015. ápr. 26. 21:19
1/4 anonim válasza:
Érdemes egyáltalán szuperintenzív tanfolyamot (5×5) választani???
(Nézd, én csináltam amikor nem volt munkám, de még úgy is sok volt. Nem sok egyéb programot csináltam, és így is alig volt időm készülni.
Napi 5 óra után hazamentem, megírtam a leckét és utána már alig maradt idő, csak keveset tudtam tanulgatni, de sosem tudtam rendesen begyakorolni és igazán megtanulni az aznapi anyagot.)
Te tudod, de ha még esetleg tanulsz vagy dolgozol mellette, én nem ajánlom.
Sokkal jobb mondjuk egy heti 1-2 alkalommal 5 vagy 3 óra. És akkor lehet tartani a tempót és rendesen felkészülten bemenni következő órára. Úgy van értelme.
Nyelvsulit nem ajánlanék, mert ahol én voltam, az nekem annyira nem jött be (és nem az intenzitás miatt, más okból).
2/4 anonim válasza:
Én se ajánlanám a szuperintenzívet a fenti okokból. De az most más kérdés.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)kedves első,szeretném megtudni,mégis melyik nyelvsuliba jártál és miért nem jött be?Nem tudom mi tévő legyek l,mert 2 nyelvet kell tanulnom,mindkettőből nyelvvizsga kell.Nyáron lenne időm zanfolyamra járni
2015. ápr. 27. 19:42
4/4 anonim válasza:
Akkor menjél az egyikből szuperre. Talán bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!