Ciki, ha folyékonyan beszélek latinul? 24/F
Figyelt kérdés
2015. ápr. 26. 08:30
11/14 A kérdező kommentje:
Latinul csak beszélni tudok,az olvasással és írással vannak egy kis gondok még.
2015. ápr. 26. 19:07
12/14 anonim válasza:
Jeeee, en azt hittem, a latintanitas szinte teljesen iras-olvasaskozpontu.
13/14 anonim válasza:
Latin-ógörög diplomával a zsebemben én is azt hittem, hogy írás-olvasás központú, merthogy nem beszélt nyelvként tanítjuk. Meghallgatnám én ezt a te folyékony beszédedet, Kedves Kérdező... :D
14/14 anonim válasza:
Tehat jol ertem h folyamatosan tudsz mondatokat alkotni magadtol (ugyanis a folyekony beszed ezt feltetelezi) de ha latsz egy leirt szoveget akkor azt nem tudod azonnal ertelmezni? Ha tudsz beszelni akkor irnod is tudnod kell mert az irasban ugye csak le kell irnod amit amugy mondanal...
Bocsi, biztos nagyon ugyes vagy de nekem ez az egesz kamunak tunik. Ha valoban folyekonyan tudsz latinul hat orulj neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!