Másfél év alatt kb. milyen szintre jutok el angolban?
Figyelt kérdés
Ha napi 12 órát szánok rá!2015. ápr. 25. 18:44
1/18 anonim válasza:
C1-re biztosan.
Az akkor 14,5 éves fiam heti 18 iskolai órában szeptembertől június elejéig eljutott 0-ról B-2-re. Persze itthon is tanult, de a napi 12 óra közel nem volt meg.
2/18 anonim válasza:
Nem tudom hogy jött ki ez a napi 12 óra, de az hogy nem lehet tartani az tuti. Egy 10.000-est teszek rá.
3/18 anonim válasza:
Valószínűleg valahol alap és középszint között.
4/18 A kérdező kommentje:
Első: Értem, Köszönöm
Második: Nyílván nem minden nap 12 óra de átlagosan.
Harmadik:Én is kb. ott gondoltam. A középfok kizárt?
2015. ápr. 25. 20:01
5/18 anonim válasza:
Hidd el hogy nem tudod a 12 órát mág átlagosan SE fenntartani. Én ezt az időmennyiséget mondjuk úgy tudnám elképzelni hogy kimész egy angol nyelvű országba. Akkor oké. Az élet nem kiszámítható. Arrol nem is beszélve, hogy hogyan tanulod az angolt. A nyelvtant mellőzve, ami nagyon divatos manapság.
6/18 A kérdező kommentje:
Mégis lehet hallani nyelvtanulóktól, hogy még a napi 16 órát is tudják tartani.Bár azzal egyetértek, hogy az már nem "egészséges"
2015. ápr. 25. 20:23
7/18 anonim válasza:
Gyakorlatilag kizárt, esetleg átbukdácsolva.
8/18 anonim válasza:
1-es vagyok. A B-2 középfokot jelent, ha elolvasod az első hsz-t, láthatod, hogy 9 hónap alatt meg lehet csinálni a középfokot.
9/18 A kérdező kommentje:
Első ezt most miért írtad? Nekem nem 9 hónapom van rá hanem másfél évem.
2015. ápr. 25. 22:08
10/18 anonim válasza:
Azért, mert ha 9 hónap alatt lehet középfokút csinálni, akkor 1,5 év alatt miért ne lehetne? Valamelyik hsz-ban azt írod, alap- és középfok közé teszed, ahova el lehet jutni. Ez utóbbi kishitűséget nem értettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!