Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Olyan valakit/társaságot...

Olyan valakit/társaságot keresek, aki (k) térítésmentesen bevezetne az angol nyelvtanulásba olyan valakit, aki soha nem tanulta még azt és a nyelvérzéke igencsak kihívásokkal küszködik. Kaphatnék elérhetőségeket? Köszönöm.

Figyelt kérdés
2015. ápr. 25. 14:39
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Na ez egy motiváló mondat, hogy "Az angoltanulasra mindenki kepes, aki az anyanyelvet megtanulta". Köszi.

Ez a tanf. amit említettem, teljesen kezdőknek szólt. Ezért is jelentkeztem rá.

Nem vagyok és nem is voltam soha haragtartó. Határozottan, esetleg nyersen fogalmaztam, amit támadásnak is lehet vélni, de egyáltalán nem ez volt bennem.

Jól esett azért amit írtál most utoljára. Köszönöm.

2015. ápr. 26. 12:38
 12/18 anonim ***** válasza:

"Ez a tanf. amit említettem, teljesen kezdőknek szólt. "

Akkor az egy rossz hely volt. Altalaban kulon vannak a teljesen kezdok es az ujrakezdok meg akik mar valamennyit tudnak. Az a normalis, ha egy kezdo csoportban tenyleg a kezdok vannak, akiknek meg magyarazni kell. Jobb helyeken szintfelmerot is iratnak, mielott csoportba osztjak a tanulokat, pont azert, hogy aki meg semmit nem tud, annak se legyen gyors a tempo, de az se unatkozzon, aki mar tud valamit.

Jarhato ut esetleg az is, ha magantanartol valamilyen szolgaltatasert cserebe tanulsz angolul. Pl te takaritasz nala, o meg cserebe tanit. En tanultam igy, amikor gyerek voltam, anyu angolt tanitott a nemettanaromnak.

2015. ápr. 26. 13:37
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, az első szünetben én is rájöttem, ez a csopi nem nekem szól, mert a kezdő és újrakezdő között nagy különbség van. Nem volt szintfelmérő. Na mindegy is már. Tanulópénz volt.

A szolgáltatáscsere egy jó ötlet. Nagyon jó ötlet. Pl. kutyasétáltatás, gyereket elhozni, vele lenni, amíg a szülők nem jönnek haza, stb. stb. A takarítás is jó, csak ezt később tudnám megvalósítani, mert még rehabra járok, mert volt egy balesetem. Dolgozom már, de még oda kell figyelnem a mozgásokra. A gyerekeket szeretem és türelmem is van és még végzettségem is van hozzá, meg leinformálható is vagyok. Az állatokat imádom és a mozgás velük, meg a kutyakakikért hajolgatás jó gyógytorna is egyben. Ilyen nem is jutott még eszembe, pedig óriási ötlet ez a cserebere. Hátha valaki olvassa ezt és megéri neki egyelőre így egymásnak segíteni. Köszönöm.

2015. ápr. 26. 14:26
 14/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ragassz ki par hirdetest, biztosan lesz par jelentkezo, vagy az olx-en is feladhatsz hirdetest. Csak aztan vigyazz, mert sajnos nagyon kontar nyelvtanarok is vannak, szoval ha megakadsz, akkor ne add fel, mondvan, hogy nincs nyelverzeked, hanem keress mas tanart.
2015. ápr. 26. 14:57
 15/18 A kérdező kommentje:
Nem könnyű eldönteni egy teljesen laikusnak, ki a kontár is ki nem az. Tényleg... Ez most kissé jobban elgondolkodtat. Hmm. Van igényem az angolra és most úgy vagyok vele, addig megyek, amíg nem találok valaki türelmeset. Egyébként meg az sem biztos, hogy totál koki lennék e nyelvhez. A hirdetésen még gondolkozom az általad leírtak miatt, de azért ez sem elvetendő ötlet.
2015. ápr. 26. 15:14
 16/18 anonim ***** válasza:

Akkor légyszi írd le, hogy ez pontosan melyik cégnél történt, hátha más olvassa, és pont megmented :)

Egyébként én írtam a duolingo.com-ot, nem tudom miért lettem lepontozva, én ott tanultam meg a francia alapokat, és most nekem megy legjobban a csoportban.

2015. ápr. 26. 15:14
 17/18 A kérdező kommentje:

A doulingo.com válaszodat félig hasznosnak jelöltem be. Írtam is ez a tanulási mód nem az enyém (még), mert hallom amit mondanak, de mivel nem ismerem a betűk jelentését, így nem is tudom visszamondani. Felmentem rá, megcsináltam a leckét, beírtam amit kell, utána is próbáltam mondani, de azt sem tudtam, hogyan kéne kiejteni, meg melyik betű takarja azt a furcsa kiejtést. Így ez az oldal még nem játszik nekem. Még egyelőre nem. Te jót szerettél volna, ezt elismerem. Nem tudhattad akkor még a hátteremet. Segíteni szerettél volna. Köszönöm neked is. A fenti tény miatt még egy kicsit hanyagolom az ilyen tanulási módszert.

Nem merem leírni a céget, mert még feljelentenek jó hírnév megsértése miatt. Pereskedni nem szeretnék. Másnak jó tanulság az, hogy ne csak a hirdetést nézze, hogy teljesen kezdőknek szól, hanem élőben is kérdezzen rá, újrakezdő vagy teljesen kezdő.

2015. ápr. 26. 16:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Nyugodtan leirhatod a ceg nevet, ennyi miatt nem tudnak pereskedni, akar jogos a kritika, akar nem. En rendszeresen emlitek itt cegneveket, soha semmi bajom nem lett belole. Meg ujsagban is szoktak kritikakat megjelentetni.
2015. ápr. 26. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!