Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Le tudná nekem ezt valaki...

Le tudná nekem ezt valaki fordítani németre? Feladataim közé tartoztak : az üzlet zavartalan működéséért teljes felelősségvállalás, beosztások készítése, adminisztratív munka végzése.

Figyelt kérdés
Szerettem itt dolgozni,a csapat,megbecsülés,mozgalmasság miatt.De meg fog szűnni a munkahelyem,és úgy gondoltam,kipróbálom magam 1új területen.
2015. ápr. 19. 23:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Zu meinen Aufgaben gehörten unter anderem die Verantwortung für ungestörte Arbeitsweise im Geschäftsbetrieb, die Behandlung der Abteilung, die Verrichtung administrativer Arbiet. Ich habe viel Freude an der Arbiet gehabt, da ich die Möglichkeit hatte mit einem guten Team zu arbeiten.

Aufgrund meiner unsicheren Arbeitsplatz, möchte ich mich jetzt auf einem anderen Feld ausprobieren.

2015. ápr. 20. 15:47
 2/2 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm! :-)
2015. ápr. 20. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!