Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » 12-14 hetes Tenerifei spanyol...

12-14 hetes Tenerifei spanyol nyelvtanfolyam, mire elég?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azt szeretném megtudni hogy csinált-e már vki ilyet?? Meddig lehet egy ilyennel eljutni ?? Esetleg hogy kint elkezdek munkát keresni ahhoz elég lehet v csak kalandnak elég felfogni. Teljessen nulláról kezdeném a nyelvet. Angolul(A2) és németül(b1-2) beszélek. Szakácsként szeretnék elhelyezkedni. Minden infó jöhet, minden apróság érdekel.

2015. márc. 26. 23:50
 1/4 anonim ***** válasza:
3-4 honap alatt szerintem minimum egy A2-t ossze lehet hozni. Ha nagyon ugyes es szorgalmas vagy, akkor sokkal tobbet is, de ez csak toled fugg. Konkret tapasztalatom nincs.
2015. márc. 27. 10:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ hány órát takar ez a 12-14 hét.

Én csináltam teljesen nulláról intenzíven 2 hónapot (2*100 óra) bár franciául, de egy használható (alapfok) tudást össze lehet szedni, ha bírod a tempót. Főleg ha ott vagy és rá vagy kényszerítve, hogy használd a nyelvet.

Én is dolgoztam ott szakácsként (GC-n) kb 4-5 éve, elég nehéz volt munkát szerezni, de nem lehetetlen. Ha van elég pénzed a tanfolyam idejére + még legalább 2 hónapra munkát keresni, akkor érdemes megpróbálni.

2015. márc. 27. 15:53
 3/4 A kérdező kommentje:
2-es privátba Rád írhatnák pár infóért??? Ja igen azt nem írtam hogy intenzív, 30 óra egy héten :) Köszi az eddigi válaszokat
2015. márc. 27. 23:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Kérdezz nyugodtan.
2015. márc. 28. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!