Hogyan tanuljak meg angolul egyedül? Nyelvvizsga nem kell, mert már van. Csak folyékonyan akarok beszélni.
Figyelt kérdés
Középfokú magyarországi nyelvviszgám van, de amerikában élek. Alig tudok megszóllalni és akkor is csak alapfokon. A beszédet alig értem, igy a kommunikációm majdnem nulla. A nagyon rövid párbeszédeket megértem, de a hosszabbakat már nem. Férjem is magyar, igy itthon magyarul beszélünk. Dolgozni nem járok. Napközben alig beszélek, csak a minimálisat a boltban vagy a postán. Szeretnék megtanulni angolul. Mit csináljak? Nézem a tv-t, olvasom az újságot, de nem értem. Nyelviskola, nyelvtanár nagyon drága. Ismerősök, barátok nincsenek. Van valami lehetőség, hogy otthon egyedül könyvből vagy internetről megtanuljam/gyakoroljam a nyelvet? Sajnos nem járok angolul beszélő emberek közé sokat.2008. aug. 27. 18:09
11/12 anonim válasza:
azóta már angol külügyeket intéz a királynőnek:D
12/12 anonim válasza:
Azóta meg meghalt a királynő :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!