Angol nyelvtudás nélkül hogyan lehet kiutazni-munkát találni-megélni angol nyelvű területeken?
Figyelt kérdés
több embert ismerek akik nyelvtudás nélkül mentek ki2015. ápr. 10. 19:06
1/4 anonim válasza:
Nagyon nehezen. Ha könnyen megy a nyelvtanulás és szorgalmas vagy, akkor elboldogulhatsz, de ha alapvetően nulla tudással mész ki, és ott sem ragad rád azon nyomban a nyelv, akkor gázban lehetsz. Persze el lehet éldegélni egy ideig, ha olyan a munka, ahol nem kell angolul kommunikálni egyáltalán, és úgy jársz boltba vásárolni, hogy ott sem kell kérned és megszólalnod, viszont nem tudhatod, mikor szenvedsz balesetet, lesz valami komolyabb betegséged, esetleg hivatalos ügyet kell intézned. Aki nulla nyelvtudással megy ki, valószínűleg nincs olyan anyagi helyzetben, hogy tolmácsot fogadjon sos-ben ilyen helyzetek során...
2/4 anonim válasza:
Én is több olyan embert ismerek aki nyelvtudás nélkül ment ki, munkát csak átmenetileg kapott az is olyan volt amilyen. Ne erre törekedj, hanem arra ha mar kimész ne kelljen a legszutykosabb munkakat a legigenytelenebb emberekkel csinálnod. Tanulj.
3/4 A kérdező kommentje:
Munka mellett tanulok és pénzt takarítok meg hogy eltudjak menni.Csak elég idegesítő hogy egyes emberek nyelvtudás és pénz nélkül ki tudnak menni.
2015. ápr. 11. 17:55
4/4 anonim válasza:
Igen. És az az ember aki kimegy nyelvtudás nélkül az mesélni fog szerinted a kinos percekről? A Gálvölgyi show-ba beleillő önkifejezéséről? Hidd el millió ember csak vakit a facebookon. Feltöltik az itt is jártam féle képeket, aztán meg kiderül hogy rendelni nem tud egy mcdonaldsba. Ez van. A kifele mutatok világát éljük. Hidd el az számit ami a fejedbe van. Tanulj mások kárán, mert ez keveseknek adatik meg. Ja és voltam Amerikába....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!