Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Én vagyok nagyon tehetséges...

Én vagyok nagyon tehetséges vagy csak mindenki más rosszul áll hozzá?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok, kérdésem az angol nyelvre és annak elsajátítására vonatkozik.10.-es gimnazista vagyok, hamarosan felsőfokúzok, a középfokot már több mint egy éve megszereztem.A felsőfok sikerülni fog ha valaki kérdőre vonná h az h elmegyek semmit nem mutat, majd ha lesz vizsgám stb..:D Az az igazság h szerintem nem én alakítok semmi durvát, nagyon keveset tanultam klasszikus módon mindig is ( filmeket nézek orrba-szájba) de valahogy senkinek se megy korosztályomban még csak közel sem így a dolog. Tény h démonizálják a tanárok a nyelvvizsgát meg szerintem hülyén tanítanak és én szerencsére nem rájuk hagyatkoztam. Összességében tényleg nem őrdöngős az angol csak okosan kell tanulni vagy én vagyok kivételes? A kérdéssel NEM fényezni akarom magamat!

2015. márc. 31. 22:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Egy lejjebbi kommentelő által felvetett problémát teljesen valósnak látom: a többség csak vizsgán tud ,,beszélni", ha egy szituációban kell használni a nyelvet akkor zavarodott kézmozdulatokkal és tőmondatokkal kifejezi h nem őt kellett volna szóra bírni.Szerencsére esetemben ezt nem tartom problémának, nyáron volt szerencsém felszolgálóként naponta rengeteg turistával beszélni és ügyet intézni.
2015. ápr. 1. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!