Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol emelt szintű érettségire...

Angol emelt szintű érettségire megyek, azt akarom kérdezni milyen felkészítő könyveket tudtok ajánlani a szóbeli vizsgára? (többi lent)

Figyelt kérdés
1000 questions 1000 answers című könyvet ismerem, de nem tudom, hogy ez megfelelő az angol emelt érettségire, mivel elvileg itt nem lesznek konkrétan tételek. Csak spontán egy adott képről kell beszélni vagy egy adott dologról vitatkozni, ami bármi lehet. Angol emelt érettségi B2-es szinttel egyenlő, ezt tudom. Lehetőleg azok írjanak, akiknek van hasonló tapasztalatuk ilyen téren!

2015. márc. 22. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:
Én abból a könyvből készültem szóbelire, és végül is, volt olyan dolog, ami hasznosnak bizonyult belőle :) A médiával kapcsolatos kérdések közül került elő pár a szóbelimen.
2015. márc. 22. 20:19
 2/2 anonim ***** válasza:
2015. márc. 24. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!