Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ezt hogyan fordítanátok le...

Ezt hogyan fordítanátok le szépen, választékosan angolra?

Figyelt kérdés

"Van benned valami, amit mindig is keresett a szívem..."

Légyszi, csak olyanok írjanak, akik profi angolosok, mert gravír lenne egy elég drága órára, szóval fontos lenne, hogy pontos és szép legyen a megszövegezése. Nem jó a google translate :) Köszi előre is! :)

2015. márc. 20. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%

7-es profi? My ass!

"You have something I've always been looking for in my heart."

Neked van valamid amit mindig is kerestem a szivemben???

Ezt benezted, 10-es.

2015. márc. 21. 12:35
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek! A helyzet az, hogy tudok angolul, sőt, kifejezetten jól beszélek. Viszont pont azért kértelek Titeket, hogy fordítsátok le Ti is a szöveget, mert nekem is az volt a bajom a sajátommal, hogy hiába értelmes a mondat, és helyes nyelvtanilag, tényleg olyan primitíven hangzott. Szóval értitek, hátha van valami szebb megfelelője. Egyébként a férjemnek lenne a diplomaosztójára.
2015. márc. 23. 08:35
 13/14 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező, időközben eszembe jutott még egy verzió:

"You have something inside you my heart has always been searching for."

Ez talán még szebben hagnzik, mint az előző, amelyet írtam:

"There is something in you my heart has always been searching for."

Válassz tetszésedre.

2015. márc. 23. 09:53
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm Feri! :)
2015. márc. 23. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!