Ezt hogyan fordítanátok le szépen, választékosan angolra?
"Van benned valami, amit mindig is keresett a szívem..."
Légyszi, csak olyanok írjanak, akik profi angolosok, mert gravír lenne egy elég drága órára, szóval fontos lenne, hogy pontos és szép legyen a megszövegezése. Nem jó a google translate :) Köszi előre is! :)
Ne gravíroztass úgy, hogy nem vagy biztos a jelentésben. Tetoválást sem érdemes így csinálni.
A nem választékos fordítás: There is something inside you that my heart has always been looking for
For the one, who has all, my heart has longed for.
Bár ez inkább valami olyasmit jelent, hogy "Annak, akiben minden megvan, amire a szívem vágyott"
Amúgy hogy fogsz választani, ha nem tudsz angolul? Vagy tudsz, csak a saját fordításodat össze akarod vetni másokéval?
Előző vagyok.
Azt sem ártana leírnod, hogy mit akarsz majd azzal az órával kezdeni, kinek lesz, stb.
És se az enyém se a többieké nem választékos. Ha tényleg profi angolosokat akarsz akkor nagyon rossz helyre tévedtél. Biztos van olyan hely a neten ahol vmi irodalmár vagy hasonló megcsinálja neked (ha te nem tudsz szépen fogalmazni), de ez nem az a hely.
ma 16:23
Én közel anyanyelvi szinten beszélem az angolt, mégis mi a problémád az én verziómmal?
Böszme Feri "választékos" fordítása úgy hangzik, mintha egy elemi iskolai tankönyvből jött volna, közvetlenül valahonnan a "Jane felkel reggel, megreggelizik, megfésülködik, utána elmegy az iskolába, ahol már várják a barátai" mondat szomszédságából.
Különben igazán örülök, hogy sikerült 0%-ra pontozni a megoldásomat, miközben én voltam az egyetlen, aki tudta, hogy a "van benned valami"-t azt általában nem in, hanem to prepozícióval mondják. There is something to you. Tessék csak nyugodtan utánanézni. Profi angolosok, my ass...
BTW az én megoldásomon (8.) kívül a 7. hangzik a legjobban és legangolosabban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!