Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Emelt szintű nyelvvizsgát hol...

Emelt szintű nyelvvizsgát hol tegyek?

Figyelt kérdés
Mindkettőt (írásbelités szóbelit) ugyanott vagy különböző helyen? És hol? Debreceni vagyok!

2015. márc. 15. 11:30
 1/1 anonim ***** válasza:

Emelt szintű érettségi van, illetve felsőfokú (C1) nyelvvizsga. Olyan nincsen, hogy emelt szintű nyelvvizsga.

Én az ECL-t tudnám javasolni, gondolom van nekik Debrecenben is központjuk, nekem elsőre sikerült az angol (C1) náluk, és szerintem nem volt túl nehéz sem. Viszont nem olcsó mulatság.. a komplex vizsga (írásbeli + szóbeli együtt) 25.000 ft volt. De még mindig agy olcsóbb, mint külön külön letenni az írásbelit és a szóbelit.

2015. márc. 15. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!