Tengerimalac falka, raj, iskola?
Figyelt kérdés
Mi egy természetben együtt élő tengerimalac csapat helyes megnevezése?2015. márc. 10. 18:23
1/8 anonim válasza:
A tengerimalacok házi állatok, normál esetben nem élnek a természetben.
2/8 A kérdező kommentje:
Normál esetben én se írtam volna ezt a kérdést a közoktatás és tanfolyamok nyelvtanulás szegletébe, de így alakult, az élet ilyen.
Egyszer hajdanán léteztek szabadcselekedetű tengerimalacok, én arra az időszakra vagyok kíváncsi. Egyébként meg vadlovak is vannak, ha jól tudom. Ha. Jól tudom.
2015. márc. 10. 18:35
3/8 anonim válasza:
szerintem falka
de a csoport szó biztos jó
8/8 anonim válasza:
A Cavia porcellus már teljesen háziasított faj, vad őse egyes feltételezések szerint a Peruban jelenleg is élő Cavia aparea. A házi tengerimalacot gyakran csupán ennek egyik alfajaként tárgyalják (Cavia aparea porcellus). Mások a Cavia tschudii fajtól eredeztetik. Egyesek a két vadon élő változatot csupán egyazon faj két alfajának tekintik (Cavia aparea tschudii néven), és mindkettőt a házi tengerimalac ősének gondolják. Valójában azonban nem ismert, mely faj volt a háziasított tengerimalac őse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!