Mit tegyek, ha magamra ismertem nyelvtanulás terén? (többi lent)
Van egy cikk,nem itt.
Ilyen nyelvtanuló is létezik:
"
Nem. Én nem fogom ezt soha megérteni. Nekem ez soha nem ment. Én képtelen vagyok ezt elmondani. Csinálhatsz bármit. Mondhatsz bármit. Próbálhatod bárhogy. Ja, nem, nem utálom, én szeretem az angolt, csak nem megy. Nem, szólíts fel nyugodtan mást, mert nekem nem fog menni. Ja, igen, megcsináltam a házim, de biztosan rossz. Kérdezhetsz, de automatikus válaszom mindenre az, hogy nem tudom. Tényleg nem tudom! Sosem tudtam, sosem fogom tudni. Jó, lehet, hogy most ezt éppen jól mondtam, de ez puszta véletlen. Igen, lehet, hogy ez a házi most jó lett, de a holnapi rossz lesz. Meg fogok bukni, úgyhogy inkább el se megyek a nyelvvizsgára."
Ne ess pánikba. Milliónyian vagyunk így, csak nem beszélünk róla.
Pont ilyen voltam én is...de szorgalommal, sok tanulással ez a félelem leküzdhető.Én is kinőttem.
Sajnos ez a félelem természetes, és világméretű. A civilizáció egyek terméke..az örökös megfelelés..
Nem tudok nagy bölcsességet mondani, csak annyit: azértis jobb leszek..egy idő múlva működik.
ezt hívják sikernek.
és a homo sapiens vágyik a sikerre. legyen ez a hajtóerőd.
Erre egy Ford idézettel válaszolnék:
"Whether you think you can, or you think you can't--you're right"
Mindegy hogy azt gondolod, hog megtudod csinálni vagy hogy nem, mindenképpen igazad van.
Ha úgy állsz hozzá hogy nem tudod és soha nem is fogod, akkor tényleg igy lesz. Ha úgy állsz hozzá, hogy most megtanulom és nagyon jó leszek belöle, akkor sikerülni is fog.
Az életben nagyon sok minden múlik a hozzáálláson és a kitartáson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!